Inschrijving gesloten, woningen/bouwkavels toegewezen

Inschrijving gesloten, woningen/bouwkavels toegewezen

Na de start verkoop op 8 juni is sinds 19 juni de inschrijfperiode gesloten. We hebben een overweldigend aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen. Bedankt voor jullie interesse! De notaris heeft daar waar nodig een loting uitgevoerd en inmiddels hebben we alle twee-onder-één-kapwoningen en bijna alle bouwkavels toe kunnen wijzen aan de belangstellenden (onder optie) en er is een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten.

Heb je ingeschreven?
Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan heb je ondertussen vernomen of je een woning/bouwkavel toegewezen hebt gekregen. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met de makelaars.

Het kan natuurlijk zijn dat er, ná de verkoopgesprekken en het aanspreken van de reservelijst, alsnog woningen of bouwkavels beschikbaar komen. Op de website kun je zien of er woningen/bouwkavels vrijkomen via de plankaart. Daarop houden we de stand van de verkoop bij. Heb je interesse in een van de beschikbare bouwnummers dan kun je daarvoor het inschrijfformulier invullen. Dit komt automatisch bij de makelaars terecht en zij gaan kijken of ze het beschikbare bouwnummer aan je kunnen toewijzen. 

Vragen?
Wil je meer informatie over de woningen of bouwkavels en graag op de reservelijst genoteerd worden, of heb je andere vragen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met AMB makelaars of Lelieveld Makelaardij.