Drukbezochte informatieavond bestemmingsplanprocedure

Drukbezochte informatieavond bestemmingsplanprocedure

Op dinsdagavond 20 augustus heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden in het voormalige verzorgingshuis De Braacken in Vught. Een drukbezochte avond door vele buurtbewoners, belangstellenden en geïnteresseerden. Janssen de Jong organiseerde deze avond in het kader van de bestemmingsplanprocedure die op dit moment wordt doorlopen voor het toekomstige woningbouwplan. 

Door middel van een viertal thema-tafels konden bezoekers zich laten informeren door medewerkers van Janssen de Jong en adviseur Croonenburo5. Ook waren vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig. Onderwerpen als de procedure, natuurwaarden, omgevingsfactoren, de bouwmogelijkheden en stedenbouwkundige opzet werden nader toegelicht.

Het plan, met maximaal 35 grondgebonden woningen, is de afgelopen periode in overleg met de gemeente verder uitgewerkt. Het woonprogramma bestaat voroalsnog uit 14 twee-onder-één-kap woningen en 21 bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt tot en met 11 september aanstaande ter inzage en is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Als alles volgens planning verloopt kan de verkoop van het plan aan het einde van 2019 van start gaan. Er zal dan meer informatie te geven zijn over de beoogde woningen, bouwkavels en prijscategorieën. 

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen en vorderingen rondom Loyolapark? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op www.loyolapark.nl